Är det möjligt att äta/dricka sig smal?

image40

Här är lite tips på livsmedel som hjälper dig till ett hälsosammare liv..

Grönt te, är hur som hellst en hälsosam dryck med massor av goda effekter, ger inte missfärgningar på tänderna som andra tesorter kan ge. Innehåller antioxidanter och en viss mängd vitaminer och mineraler. Det sägs även att det unerlättar vid viktnedgång. Innehåller inga kalorier så länge du INTE tillsätter mjölk som är helt onödigt.

Äppelcidervinäger
, Förlänger din mättnadskänsla och det säg även att det motverkar övervikt eftersom de ska öka förbränningen. Vinägern sänker också gi-värdet på maten, du får då en jämnare blodsockernivå vilket gör att ditt sötsug minskar. Äppelcidervinägern ska blandas ut med vatten. Ett glas vatten= 1 msk äppelcidervinäger. Om man inte gillar smaken finns även tabletter på hälsokostbutiker, man tar då två tabletter två gånger dagligen i samband med måltid.

Citron, sänker gi på maten. Du kan pressa den och blanda ut den i vatten och dricka eller använda det i matlagningen.

Kaffe, hjälper att öka din ämnesomsättning och fettförbränning. Drick kaffet gärna i samband med en måltid men tillsätt aldrig socker, hellst inte mjölk heller. Om du måste ha mjölk i ditt kaffe, vänj dig med mindre och mindre för varje gång och använd minimjölk.

Kryddor, starka kryddor hjälper till och ökar din förbränning, chili är vanligast vid viktminskining eftersom den ökar förbränningen rejält. Tro absolut inte att salt räknas som en krydda för ökad viktnedgång hehe..

Viktigt är att komma ihåg, överkonsumera aldrig något utav ämnena. Det gör att kroppen blir "immun" mot den effekt du vill få vid viktnedgång. Det är därför bra att variera sina perioder med kaffedrickande, kryddor i mat osv. Det ger den största effekten. Alltså, att äta 20 chilifrukter om dagen och 10 koppar kaffe är totalt onödigt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0