Uppdatering



Jag vet att jag inte har vait så aktiv här på bloggen efter att Maja slutade blogga och det kommer inte bli någon större förändring på detta på ett tag .=/ Vi har tagit studenten och saker i livet förändras! Jag fortsätter att gå ner i vikt och tänker inte sluta med det för er som tror någonting annat.. Jag har fortfaramde samma mål! Nu kommer jag åka iväg ett tag och vet inte riktigt när jag kommer komma tillbaka, troligtvis kommer jag uppdatera när jag har möjlighet eftersom jag fortfarande tycker om att skriva i bloggen!
Stay Strong!

Ointressant


Kanske ointressant och inte någonting nytt precis men hon är fet!

I miss you



Jag saknar er och jag saknar bloggen men mest av allt saknar jag att inte Maja skriver längre!
Bloggen kommer inte längre att vara sig lik.. I alla fall på ett tag men Maja har lovat att skriva när hon gått er 20 kilo jag längtar!

Hejdå bloggen



Nu får det vara slut på min "bloggkarriär" tycker jag! Jag har inte tid att sitta och skriva flera gånger om dagen i den här bloggen. Det har ibland varit skitkul men kan inte känna likadant längre.

Det enda jag har fått ut av detta, egentligen, är att jag bara förstör mig själv mer och mer. Jag får ett allt osundare förhållande till mat, och min kropp. Jag vill inte att maten ska ta en sån stor del ut av mig så att det blir det enda jag tänker på.

Det tar ibland lång tid att reparera sina misstag. Därför backar jag ut nu, innan det är försent. Jag vill bli helt normal och kunna leva ett normalt liv. Och nu menar jag INTE att ett normalt liv innebär att vräka i sig kakor och onytiigheter. Jag kommer fortfarande gå ner i vikt. Men gör det på ett sunt sätt då maten inte får bli min fiende.

Jag ska inte vänta tills jag blir 30 och sitter och ångrar mig, varför löste jag aldrig det här tidigare? Då kanske det heller aldrig går att lösa...

Jag har ingen sjukdom eller liknande och vill inte heller få er att tro det, som någon av er påstod =/ Jag vet bara att jag inte mår ett dugg bättre av det här, snarare sämre och måste ta mig ut.

och allihopa, kalla mig nu svag eller vad ni vill för att jag inte "orkar". Jag bryr mig faktiskt inte ett skit om ni tycker så. Jag är tillräckligt säker på mig själv och litar därför bäst på mitt eget omdöme hurvida stark jag är.

Kanske kommer jag tillbaka när jag gått ner mina 20 kilo.. Kanske kommer Bea fortsätta blogga.. Vill bara säga er en sak, och det är att jag förstår er alla hundratals tjejer som skriver om hur ni vill gå ner i vikt. Jag vill bara att ni ska hitta det sättet som är bäst för er, som får er att kunna må bra samtidigt. För det är något i alla fall jag, har misslyckats totalt med.

Jag vill inte



Nu ska jag ut och sola men jag vill inte se ut som Tyra.. Jag är fan värre dessutom :( 
ÄCKLIGT och VIDRIGT!

Georgia Frost



Har snygga ben!

En bild..



En bild säger mer än tusen ord! ;)

RSS 2.0